بهترین گوشت برای بیماران قلبی عروقی

گوشت شترمرغ در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی شده و یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است.

به گزارش عصر کازرون،  کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: گوشت شترمرغ بسیار تُرد است به طوری که ۹۰درصد آن قابل هضم بوده و از این نظر پس از گوشت ماهی در رتبه دوم قرار دارد، در حالیکه گوشت مرغ و گاو ۸۷درصد قابلیت هضم دارند.

«یاسمین فتحی»، افزود: گوشت شترمرغ نسبت به سایر گوشت ها در هر ۱۰۰ گرم میزان کالری، چربی و اسیدهای چرب اشباع کمتر و میزان آهن بالاتری دارد.

او با اشاره به کالری و چربی پایین این گوشت، یادآور شد: برای افرادی که به دنبال کنترل وزن خود هستند و از طرفی طعم گوشت قرمز را دوست دارند، گوشت شترمرغ گزینه مناسبی است.

فتحی اضافه کرد: میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افراد دارای فشارخون بالا و بیماران قلبی عروقی، ممکن می سازد.

این کارشناس ارشد تغذیه در پایان گفت: گوشت شترمرغ به دلیل دارا بودن میزان بالای ویتامین ب ۱۲، ب ۶ و آهن، برای زنان باردار و کم خونی مفید است.

نظرات بینندگان تعداد نظرات بدون دیدگاه

اولین نظر را شما بنویسید و آغاز گر بحث باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مصاحبه
فراتر از کازرون