افراد حساس به باقلا بخوانند!

به گزارش عصر کازرون، برخی افراد به فاویسم که مسمومیت ناشی از مصرف باقلاست دچار می‌شوند که بنا به گفته پزشکان، بستری شدن یا مراجعه این افراد به درمانگاه ها و بیمارستان‌ها خطر ابتلای آنان در شرایط کنونی به ویروس کرونا را افزایش می دهد.

در شرایطی که ویروس کرونا گسترش یافته همچنین بدن افراد دارای بیماری در مقابل این ویروس ضربه پذیرتر است، توصیه پزشکان به افراد حساس به باقلا و دچار فاویسم ، مراقبت از خود و اجتناب از خوردن باقلاست تا به سمت کرونا کشیده نشوند.

اواخر اسفند و ۲ ماه آغاز هرسال،موسم فراوانی باقلاست که برخی افراد به این محصول حساسیت دارند و با خوردن آن و گاهی استنشاق بوی باقلا به فاویسم دچار می شوند. 

نفس تنگی، علائم نشنج، تعریق از عوارض فاویسم است و موارد ابتلا به فاویسم به رغم هشدارها و سفارش های پزشکان وجود دارد که ابتلای ۶ کودک جهرمی و مراجعه همزمان آنان به بیمارستان شهید مطهری این شهر یکی از این موارد است.

مدیر بیمارستان استاد مطهری جهرم اعلام کرد: ۶ کودک در جهرم که با مصرف باقلا دچار فاویسم شدند در این بیمارستان بستری هستند.

حمید رنجبر شنبه بیست و چهارم اسفند ۹۸ افزود:با توجه به شیوع ویروس کرونا و بستری شدن بسیاری از مبتلایان به این ویروس، محیط بیمارستان مکانی مناسب برای مبتلایان فاویسم بویژه کودکان نیست و باید از خوردن باقلا پرهیز شود.

وی ادامه داد: با نزدیک شدن به فصل بهار، بسیاری از افراد علاقه ای وافر به خوردن باقلا دارند؛ این در حالی است که بدون توجه به عواقب و مسمومیت های ناشی از آن به خوردن ادامه می دهند.

وی بیان کرد: در کنار شیوع کرونا ویروس و بستری شدن افراد در بیمارستان ها، کودکان و بزرگسالانی وجود دارند که به خاطر مسمومیت به باقلا به بیمارستان ها مراجعه می کنند.
رنجبر گفت: با توجه به کمبود خون و ایمن نبودن محیط بیمارستان‌ها در این روزها، والدین از حساسیت خود و فرزندان نسبت به باقلا مطلع و مراقب کودکان و خود باشند.

منبع:ایرنا

نظرات بینندگان تعداد نظرات بدون دیدگاه

اولین نظر را شما بنویسید و آغاز گر بحث باشید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مصاحبه
فراتر از کازرون