اصول تغذیه صحیح در دوران کرونا

تامین ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن از طریق منابع غذایی به منظور افزایش سطح ایمنی و مقابله با بیماری های تنفسی لازم است.

به گزارش عصر کازرون، “شهلا خلفی” کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت شهید پیرویان کازرون اصول تغذیه صحیح در دوران بحران کرونا را به شیوه زیر عنوان می کند.

تامین مقادیر کافی مایعات همچون آب، آبمیوه تازه طبیعی (آب هندوانه، آب پرتقال، آب سیب) و آب سبزیجات تازه طبیعی (کرفس، هویج و گوجه فرنگی)

مصرف انواع سوپ های داغ و سرشار از املاح و ویتامین ها مانند سوپ سبزیجات، سوپ جو و آش های سبک

مصرف روزانه میوه و سبزیجات تازه

استفاده از منابع ویتامین A که سبب حفظ یکپارچگی مخاط تنفسی می شود مانند زرده تخم مرغ، گوشت، ماهی و میوه ها و سبزیجات زرد و نارنجی همچون کدو حلوایی، هویج، فلفل دلمه ای زرد و نارنجی، اسفناج

استفاده از منابع غذایی ویتامین C به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی مانند مرکبات، فلفل دلمه ای سبز رنگ و آب نارنج و آب لیمو ترش

استفاده از منابع غذایی پروتئینی، روی، آهن و سلنیوم که تقویت کننده سیستم ایمنی است مانند گوشت، مرغ، تخم مرغ، ماهی یا میگو، انواع مغزها و خشکبار

استفاده از عسل جهت تقویت سیستم ایمنی

اضافه کردن سیر و پیاز تازه و زنجبیل (از مصرف زیاد آن پرهیز شود) به غذا که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند

استفاده از زرد چوبه در تهیه غذا به علت خاصیت ضد التهاب آن

مصرف منظم صبحانه و دو تا سه میان وعده برای تامین بهتر انرژی و ریز مغذی ها

نظرات بینندگان تعداد نظرات بدون دیدگاه

اولین نظر را شما بنویسید و آغاز گر بحث باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مصاحبه
فراتر از کازرون